STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
End
2009-01-30, 20:05:01


I dag var det sista dagen på Hudkliniken. Det kändes lite konstigt, lite sorgligt. Det är verkligen ett bra ställe med många trevliga människor! Kommer att sakna alla! Fick present i dag av läkarna som jag har skrivit till, Yvonne och Katarina, snällt! Dessutom fick jag massor av kramar och fina ord. :)

På måndag blir det nytt jobb, blir skönt att slippa åka buss 3 timmar varje dag i alla fall. Vi får se hur det blir.
Träning, hus och vänner
2009-01-25, 20:19:58


Precis kommit hem från styrketräningen. Trött i armarna, men tänkte skriva ett kort inlägg i alla fall. 

Var och titttade på det där huset i dag. Det var inte riktigt som vi trodde utan det var bara ett visningshus och inget man kunde köpa. Man kunde beställa ett hus som de skulle bygga på en annan plats. Det var fint och fräscht i alla fall, men det kändes inte så stort. När vi var på väg ut blev vi såklart stoppade och de ville boka tid då de kunde visa stället där de ska bygga husen på. Så det blev på tisdag. Vi får se om vi åker dit, det låg en bit utanför stan.

Nu har jag lite annat att pyssla men vill avsluta med att säga jag är glad över att ha så fina vänner som Sara och Pernilla! :)Shopping och hus
2009-01-24, 16:50:48


Härligt med lördag! Denna dagen började med en liten shoppingrunda på stan! (Kul att bo så nära alla affärer, från lägenheten går man i högst en minut och så är man på gågatan.) Det var lite trist väder bara, regnigt. Kunde ju inte låta bli att kolla H&M, blev att jag köpte 3 par byxor (gråa byxor, träningsbyxor och svarta kortare byxor) och en svart enkel kjol. Hälften av kläderna var i alla fall på rea så det blev inte såå dyrt. Köpte även en brun bag, Samsonite. Det har jag behövt länge! Så det kändes riktigt lyckat! Tim köpte lite motstånd och sånt på Kjell & co. ;)
Vi ska titta på ett hus i morgon! Mest för skojs skull, men det hade varit så roligt med hus! Det är ett nybyggt hus som inte verkar vara så jättedyrt ändå. Vi är dock lite osäkra på om läget är det bästa. Men man ska kanske hålla ögonen öppna för lite hus med i fortsättningen. :)
Duktig
2009-01-21, 20:59:51


Kom hem från Friskis för en liten stund sedan. Har varit på styrketräning för första gången! ;) Var där med Sara så hon visade mig lite eftersom hon gått innan. Det var rätt kul. (Ska försöka få med mig Tim dit någon gång sen.)

Det är lite jobbigt att ge sig iväg på kvällen, men det är skönt när man väl är där. Tycker att det är rätt avkopplande. Och det känns så skönt när man kommer hem med, man är mycket piggare än om man bara hade lagt sig i soffan direkt.Star Wars
2009-01-20, 21:12:53


Jag är faktiskt inne på fjärde filmen av Star Wars nu. Trodde aldrig att jag skulle orka med ens en film! :P Men det var faktiskt inte så dåligt som jag trodde. Har lite svårt att hänga med ibland bara. ;)
Inlägg från soffan
2009-01-12, 20:47:25


Måndag igen, fast det var en kort arbetsdag. Åkte hem redan vid 11 eftersom jag skulle på nyanställningsundersökning klockan 13 här i Kristianstad. De kollade vikt, längd, syn, hörsel, glukos och blodtryck. Blev godkänd.

Sedan gick jag hem och la mig på soffan med datorn. Mycket längre än så har jag inte kommit. :P Men man får ligga och slöa när man är förkyld! ;) Ska nog prova min Fossilfuel snart som Tim hade med sig till mig när han kom hem! (Ben & Jerry's-glass alltså.)

Har ändrat min e-mailadress förresten. Tyckte att den gamla var så himla lång och tråkig. Nu blev den lite kortare och snyggare tycker jag! Men vad är det egentligen för skillnad mellan "@hotmail.com" och "@live.se"? Har inte riktigt koll på det, något som kan berätta?Nytt jobb
2009-01-06, 11:46:29


I fredags fick jag veta att jag fick jobbet som jag var på intervju för, på operation/dagoperation. Det var 24 stycken som sökt tjänsten så det känns ju rätt trevligt att de valde just mig. Det är ett vikariat till den 31 augusti till att börja med, men troligtvis blir det förlängt året ut. Jag börjar där den 2 februari, direkt efter jag har slutat på Hudkliniken. Det ska bli skönt att slippa resorna och komma hem lite tidigare om dagarna! :)Elin Andersson
2009-01-01, 00:07:00


Elin Andersson startade sin blogg Distinguish i oktober 2008. Detta är min kära syster som är utbildad visual merchandiser och väldigt duktig på allt som har med design och layout att göra.

I bloggen är de stora ämnena mode och inredning, men man kan även läsa om träning, mat och resor. Detta är också en tjej som är väldigt bra på att fotografera!
Gå till Elin AnderssonOskar Rickardsson
2009-01-01, 00:06:00


Oskar Rickardsson startade sin blogg Vakentimmar i november 2007. Han har även givit ut en bok med samma namn som innehåller poetiska texter.

Såhär beskriver han själv sin blogg: "Om miljö, jämställdhet, musik och kärlek. Kärleken till dig, till mig, till oss, till alla främmande närstående och närstående främlingar."
Gå till Oskar RickardssonMoa Hjelm Saari
2009-01-01, 00:05:00


Moa Hjelm Saari är en tjej som är väldigt duktig på fotografering och bildredigering. Hon inspirerar mig och är en av mina största förebilder när det gäller foto.
Gå till Moa Hjelm SaariMin fotoblogg
2009-01-01, 00:04:00


Min fotoblogg skapade jag i mars 2012. Jag kände att jag ville ha en separat blogg bara för mina foton. Dessutom ville jag prova blogspot.se, för att se hur det fungerar jämfört med blogg.se.

Tycker att det blev ett helt okej resultat, så titta gärna in där också om tyck till om mina bilder!
Gå till Min fotobloggYoutube
2009-01-01, 00:02:00


Youtube behöver väl ingen närmare presentation, en sida där folk kan lägga upp sina videos. Här kan man hitta hur mycket som helst!

På min sida lägger jag upp alla filminspelningar jag gjort under konserter.
Gå till YoutubeLast.fm
2009-01-01, 00:01:00


Last.fm är en sida där man kan hitta likasinnade vad gäller musik. Man kan se vad andra medlemmar lyssnar på och få tips på vad man själv skulle kunna gilla. Det går även att läsa om olika artister/band och kolla in deras spelningar.

På min sida kan man se vilken musik jag lyssnar på, favoritartister och favoritlåtar.
Gå till Last.fmFilmtipset
2009-01-01, 00:00:00


Filmtipset är en sida där man kan hitta likasinnade vad gäller film. Man kan se vad andra medlemmar tycker och få tips på vad man själv skulle kunna gilla. 

På min sida kan man se vilka filmer jag har sett och vad jag tycker om dem. Man kan även se vilka filmer som ingår i min lilla samling.
Gå till Filmtipset
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0