STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
iPhone 5
2012-09-30, 12:12:47


Jag hade egentligen tänkt vänta, men nej! Om några veckor är den min!
 Uggla
2012-09-26, 19:00:00


Fick ett ugglehalsband med posten häromdagen! Köpt på Tradera för 9 kronor!
 Der yek gosche
2012-09-16, 22:18:00


Hemma och i säng efter en helg som gått väldigt snabbt och varit väldigt trött men fin trots allt.
 
I fredags hade jag Pernilla här på fika, trevligt! Sen blev det en liten impulsresa till Malmö i går där mina föräldrar hämtade upp mig. Var ute och åt lite med morfar och sen blev det fika hemma hos honom. Efter det kollade vi i affärer en kort stund innan det bar av hem till Sjöbo.
 
I dag vaknade jag och var så seg, så pappa och jag tog oss ut och sprang en runda i Oran. Strax över en halv mil blev det, rätt skönt faktiskt! När vi kom hem igen blev det mammas goda middag och en stund efter det även fika med kaffe och kaka! Och myst med sötaste Leia har jag också gjort! Så det har varit en bra helg med min älskade familj!
 
Började pyssla med ett litet projekt som jag har på gång också, mest för skojs skull men dock. Ni får se om ett litet tag! God natt!
 Fint främmat
2012-09-09, 02:55:00


Såhär långt har denna vecka varit en mycket bra vecka. Det har varit många barn som fötts den senaste tiden, jag har alltså varit väl sysselsatt på jobbet. Men jag trivs så bra där med mina underbara arbetskamrater! Hunnit med tre träningspass också, det känns bra att känna sig duktig.
 
I går kom Emilia hit och vi gottade oss med pizza, nybakade muffins och godis! Snackade och kollade massa Top Model-avsnitt som jag spelat in till oss. Finfint!
 
I dag tog jag en tjugominutersrunda på stan, sedan började jag röja i lägenheten och förrådet. I kväll bakade jag knäckig rabarberpaj och mina himla trevliga grannar Annika och Adam kom hit. (De hade med sig denna fina bukett till mig, tack söta ni!) Så vi fikade alltså och pratade tills klockan var en bra bit över midnatt.
 
Nu är det hög tid för sömn. Men söndagen får väl bli lite av en vilodag efter alla trevliga kaffekalas!
 
 
 
 Barndomsbrev
2012-09-02, 21:54:00


Varit hemma hos familjen i helgen. Ätit god mat, fikat, shoppat i Malmö och hälsat på morfar.
 
I dag har jag spenderat ett antal timmar på att gå igenom lådor, som mina föräldrar tagit ner från loftet, med gamla papper och skolgrejer. Det var en hel del, mycket nostalgi och mycket skräp. Sparade i alla fall lite teckningar, skolböcker från lågstadiet, sagor och arbeten jag skrivit. Hittade även lite noter som jag varit av med i många år, woho! Och gamla brev! Bland annat detta nedan som jag fått av Annika. Tur att man var lite mer snäll än dum i alla fall!
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0