STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Porcelain
2014-02-25, 19:39:41


Det finns lite konstnärlighet i min släkt. Min farfar målade tavlor och min farmor målade på porslin. Jag har fått en del av det hon målade. Vilken talang, I love it! 
 



Fredagsmys
2014-02-21, 21:58:08


Äntligen fredag, igen! Har känt mig extra trött denna veckan, men har i alla fall börjat träna lite mer och äta lite bättre. Annars har det nog inte hänt något speciellt sedan sist. 
 
I kväll lagade Denis жаркое igen. Det är så gott! Sen var vi iväg på vårt fredagsnöje - tennis. Det gick bra i dag! Nu blir det snart film och mys i soffan, kanske lite popkorn till det. 
 
Hoppas att ni också har en fin fredagskväll!
 



Роза
2014-02-19, 21:31:00


Tog en "riktig" bild på rosen som jag fick av min älskling på Alla hjärtans dag. Snart är det fem månader sedan vi träffades. Det känns ganska länge sedan fast ändå inte. Det har i alla fall varit några av de bästa månaderna i mitt liv. Vill alltid vara din, Денис. 
 



праздник
2014-02-17, 21:50:00


Måndagen avklarad! Det har dock varit en lyxig måndagskväll. I går blev jag så sugen på smörgåstårta (igen), så i dag efter jobbet köpte vi hem ingredienser och la ihop en! Den blir ju bäst om den får stå till nästa dag, men den var riktigt god i dag med. Och där blev 2/3 över till i morgon.
 
Helgen var underbar, som den brukar vara nuförtiden. I fredags kväll spelade vi tennis. I lördags firade vi Denis syster Julia som fyllde 18 år. Blev bjudna på massa mat, chokladtårta, diverse sorters vin och såklart vodka! Det var riktigt trevligt och kul, så goa människor! спасибо большое! ♥
 
I går hälsade vi på min älskade syster med sambo och två nyinflyttade små liv - två vita, fluffiga, ljuvliga kattungar! Jag blir ju såå kär! Fick fika med kaffe och kanelbullar, mysigt! Sen på kvällen var jag på tennisträning. Tennis är så bäst! 

Det blev inte så bra kvalitet på bilderna nedan, hade bara mobilen med på festen. Men bättre än inget i alla fall! God natt! :) 
 



Alla hjärtans dag
2014-02-14, 22:47:00


I dag är det Alla hjärtans dag. Jag är egentligen lite anti, känns som att det är mest kommersiellt hittepå, men i år har det känts fint. Fått söta sms från familjen och min älskling kom hit i kväll med en stor röd ros! 
 
Livet är rätt skört. Har insett det lite mer än vanligt den senaste tiden. Jag hoppas att jag får finnas kvar länge till, mitt liv känns så bra nu. Jag är så tacksam för mina underbara föräldrar, min älskade syster och mina fina vänner. Att jag har träffat min kärlek, att jag har de bästa arbetskamraterna och för att jag blev den jag är. 
 
Egentligen ville jag bara säga glad Alla hjärtans dag♥ ♥ 
 
 



вещи
2014-02-09, 19:38:22


So far... :)
 
 



Rådhuskällaren
2014-02-09, 18:46:00


Ännu en mysig helg.
 
I fredags kväll slappade Denis och jag med vin och film (som vanligt). Vi såg Amelie från Montmartre, så underbar film och musiken är så vacker! 
 
I går tog vi tåget till Malmö. Sedan blev det en stadsbuss bort till Erikslust och Fair Play tennisklubb. Det var rätt fint och stort där, och det fanns en liten affär med tenniskläder! Jag provade en del, men hittade inget som kändes helt perfekt. Efter det blev det en sväng på gågatan och Triangeln samt ett lite oplanerat besök på Rådhuskällaren! Där blev det såklart filéfrossa och varsitt glas rött. Jag åt nästan bara oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och vitlökssmör. Underbart! Och vi hade världens bästa servitris, Janet. Hon var så himla go och innan vi gick kramade hon oss och sa att vi skulle vara rädda om varandra. 
 
I dag bakade jag en äppelsockerkaka som vi fikade med hos Denis familj. Det blev mest snack och lite bläddrande i gamla fotoalbum. Mysigt! 
 
Tyvärr ingen tennis i kväll heller då det är tävlingar denna helgen också, tråkigt! Man blir så pigg och glad av att spela. Men senast på fredag ska man väl kunna gå dit. Hoppas ni haft en bra helg mina läsare! 
 



You wanted love
2014-02-02, 22:39:00


Man måste våga för att vinna, glöm inte det.
Jag vågade och vann det bästa. 
 



We have this place surrounded
2014-02-02, 22:25:00


Det känns som att det är söndag ungefär varannan dag. Denna söndagen blev det dock ingen tennisträning på grund av tävlingar. Tråkigt! Men Denis och jag var och kollade på herrfinalen i dag i alla fall.
 
I fredags kväll blev jag bjuden på restaurang av Denis för att han fyllt år i veckan. Jag åt ryggbiff med klyftpotatis, ört- och vitlökssmör och rödvinssky, och till det blev det en flaska rött. Så lyxigt och mysigt! 
 
I går var jag bjuden till hans familj. Jag hade träffat hans lillasyster en gång innan men inte hans föräldrar. Blev bjuden på tortillas och sedan fika. Vilken underbar familj! Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde när jag var där! De gick bara rakt in i hjärtat från första stund. 
 
I kväll fick jag för mig att baka muffins med äpple/morot/citron och negerbollar. Det hade vi sen att mumsa på medan vi kollade på film. I dag blev det Asylum, den var halvbra. I går såg vi The Burning Plain, lite bättre men ingen toppfilm. 
 
Dags att sova, jobb i morgon igen. Ser fram emot kvällens tennisträning i alla fall, ska bli kul! God natt!
 
 




   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0