STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Söndag
2008-08-31, 22:54:57


The Last Day Of Summer.


Eftersom jag har skrivit alla andra dagar denna veckan måste jag ju skriva i dag med. Känner mig lite slut, har varit en jobbig vecka. Jag hoppas att de kommande blir bättre!

Har varit en bra dag i dag i alla fall. I förmiddags var vi på loppis i Ronneby. Köpte 2 spel till Playstation 2 - Soul Calibur III och Sega Mega Drive Collection för bara 40 kronor styck. De ser helt nya ut, sjysst! Blev även 3 filmer för 50 kronor, några böcker som jag ska ge till mamma i morgon och ett vanligt spel. Efter det gick vi en liten sväng på Maxi. Köpte Batman Begins på blu-ray. Blev god middag och en runda Plocketolva med svärfar också.

Tänkte nog köpa ny bilstereo snart. Tror det blir en Pioneer för lite mindre än 2000 kronor. Ska ju vara för iPod. Kanske det kommer nya MacBooks i september. *hoppas hoppas*

I morgon åker jag till Sjöbo och stannar till onsdag!Lördag
2008-08-30, 11:34:37


I går kväll var vi hos Christian och Pernilla. Mycket trevligt! De hade gjort så fint! Blev middag, Buzz, chips och lite film. Tiden gick så fort. Men det är alltid kul att träffa dem! Hoppas inte det dröjer så länge tills nästa gång! :)

Mamma var bättre i dag så jag är glad! :) Snart ska jag åka dit!! See ya!Fredag
2008-08-29, 17:40:51


Det känns som att det har varit mycket i dag. Jag har stått i luckan. Plötsligt kommer det tre patienter på samma gång med massa anhöriga och ingen vill vänta. Men det mest otäcka var när en dam i 60-årsåldern skulle anmäla sig. Jag hade fyllt i de flesta uppgifter men sen helt plötsligt bara ligger hon ner med huvudet vid luckan. Personalen rusade ut och tog in henne. Jag kände verkligen att jag tyckte om henne så det kändes så tråkigt. Men jag sa några ord till henne innan jag gick hem i alla fall. Hoppas hon blir bra igen.

Annars tänker jag mest på mamma. Vet inte något mer än i går. Saknar henne så mycket! =/

Ska iväg till Christian och Pernilla om lite mer än en timme. Ska bli bjudna på middag och sen gissar jag på att det blir massa spel. ;) I morgon åker vi upp till Kallinge och stannar där till söndag. Och på måndag ska jag äntligen åka till Sjöbo och hälsa på mamma!

Nu ska jag fixa lite. Snart kommer min fina underbara älskling hem! *längtar*Torsdag
2008-08-28, 13:08:22


Denna dagen började med tvätt. Har glömt bort två tvättider i rad nu, så fick ta i dag 7-11. Hann med att tvätta allt i alla fall. Började röja ut lite ur min garderob. Har inga hängare kvar, så jag tänkte att det kanske var dags att rensa lite. :P Tänkte göra lite pannkakor snart och sen är det väl dags att bege sig till jobbet igen. Rätt lyxig tur i dag med, 16-22.

Ringde till IVA för en stund sedan. De tyckte att mamma hade blivit liiiite bättre. Sköterskan sa att hon har en svår lunginflammation men att hon skulle bli bra. Hon var jättetrevlig och sa att jag fick ringa igen när jag ville. :)

Nu ska jag fixa vidare. Lyssnar på Still, Nine Inch Nails. Underbar! :)


Breeze still carries the sound
maybe i'll disappear
tracks will fade in the snow
you won't find me here

Ice is starting to form
ending what had begun
I am locked in my head
with what I've done

I know you tried to rescue me
didn't let anyone get in
left with a trace of all that was
and all that could have beenOnsdag
2008-08-27, 22:16:46


Ännu en dag har gått. Hade ett rätt lyxigt pass på Akuten i dag, 9-16. Träffade Emilia sen och vi gick en liten sväng på stan.

Fick dock höra att mamma hade blivit flyttad till IVA. Hon hade fått svårt att andas. Hon har ju dubbelsidig lunginflammation. Har känt mig helt orolig nu i kväll men pratade med min syster för en stund sedan, som hade varit där, och blev lite lugnare. Känns så hemskt bara att hon ligger på sjukhus, kan ju inte prata med henne heller. Vill bara att hon ska bli bra igen nu och komma hem!Tisdag
2008-08-26, 10:24:00


Det var tråkigt i går. Tim fick migrän och mamma lunginflammation. Så nu ligger mamma på sjukhuset i Ystad och stannar väl där några dagar i alla fall. Tråkigt! Vill åka dit! Tycker så mycket om min familj, saknar dem nu...Måndag
2008-08-25, 14:34:35


Har varit så härligt att vara ledig i helgen tillsammans med min älskling! Hyrde ju film i lördags. I Am Legend var inte så bra, börjar tröttna på det temat. Det hände inte så mycket och den var inte särskilt otäck. Slutet var så kort med. Lust, Caution var väl lite bättre, men inte jättebra den heller. Och No Country For Old Men gillade jag inte heller direkt. :P
I går kom Christian och Pernilla hit. De tog med sig Buzz till Playstation 2. Det var kul! Blev lite middag med dem och sen gick vi till Hemmakväll och köpte Ben & Jerry's-glass! Den är dyr, men extremt god! :)

Nu måste jag cykla och jobba! Börjar klockan 15:00. Sista veckan nu, sen blir det bara extrapass i september.Filmdags
2008-08-23, 21:07:49


Nu blir det film! Har just varit och hyrt 3 filmer: I Am Legend, No Country For Old Men och Lust, Caution. Rätt sjysst, 3 filmer i 3 dygn + chips och 2 burkar läsk för 99 kr. Köpte knäckglass innan med som jag tänkte ha till filmen, gott! ;)

Annars händer det inte så mycket. Mest tagit det lugnt i dag. Är lite förkyld så har inte orkat göra så mycket. Men det blev en sväng på stan innan och sen har jag mest segat framför datorn. Skönt att vara ledig hela helgen!

Nej, nu ska jag ta plats i soffan! Ha en skön kväll! :)Only
2008-08-21, 11:39:21


I'm becoming less defined as days go by
Fading away and well you might say I'm losing focus
Kinda drifting into the abstract in terms of how I see myself
Sometimes I think I can see right through myselfThe Dark Knight
2008-08-17, 00:38:45


Har precis kommit hem från bion. Var och såg The Dark Knight. Den var ganska bra. Rätt lång, ungefär 2,5 timmar. Bra skådespeleri. Kanske inte riktigt min smak men den var i alla fall bättre än vad jag hade förväntat mig. Den var lite bättre än den första, Batman Begins.
Språk
2008-08-11, 15:30:36


Ja, då var min semestervecka slut. Den gick alldeles för fort, men den var riktigt bra i alla fall! Ted och Helena var först här i några dagar och sedan var vi allihop i Kallinge hos Tims föräldrar. Blev bland annat restaurang, dans, fika, promenad, kortspel och film. :) 

Var på biblioteket för en stund sedan och hittade massa roliga saker att låna! Blev två böcker, en om Kina och en om Japan, en språkkurs i kinesiska (får se om jag ger mig på den) och en i teckenspråk.

Jag vill lära mig teckenspråk, japanska och kinesiska. Hade varit kul att ta lektioner i sång och fiol med. Och sen hade det väl inte varit helt fel att lära sig någon dans heller. Så mycket jag vill lära mig!!Semester
2008-08-03, 20:00:08


Länge sedan jag uppdaterade. Började i alla fall min lilla semester i går. Lyckades byta bort mina två pass nästa vecka så jag ska inte jobba förrän på fredag. Härligt!

I går kväll kom Ted och Helena hit från Örebro! Mötte dem på centralen strax efter 22:30. De ska stanna här till tisdag. Skoj! Har hunnit med lite TV-spel och film. I dag var Tims syster med familj här en stund också. Fikade och gick en runda. Emma var lika go som vanligt! :)

Är helt inne på kinesiska filmer nu, gärna med Zhang Ziyi. Hade varit kul att lära sig kinesiska med. :P Men verkar rätt svårt. Fint språk i alla fall.

Nu ska Helena och jag snart fortsätta spela lite Super Mario Bros 3. Sen får vi se om det blir film eller något annat spel. Så roligt att ha dem här! :D
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0