STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Januari
2010-01-31, 23:59:00





Weak
2010-01-31, 21:06:56


I fredags åkte jag hem till familjen, var ett tag sedan sist. Tänkte att det skulle bli en trevlig och lugn helg. Den började bra med att Elin och jag var nere i byn och gick i några affärer. Fikade lite när vi kom hem. Sen började jag känna mig lite illamående så jag la mig i soffan en stund. Klockan fyra spydde jag första gången. Sen mådde jag illa i nästan åtta timmar och spydde sju gånger till. :(

Lyckades sova hyfsat under natten i alla fall, men man får ju värk i hela kroppen när man ligger ner så mycket. I dag mår jag inte så illa i alla fall men känner mig extremt svag. Orkar inte sitta upp några längre stunder, så det blir sjukanmälan i morgon.

Och inte nog med att jag blev sjuk. Pappa var redan förkyld när jag kom hit och sen blev mamma förkyld i går med. Så det är rena sjukstugan här med hosta, kraxande och kräkande. Bara Elin som är frisk (än så länge). Hoppas hon klarar sig i alla fall.

Maginfluensa två gånger på mindre än tre månader. Nu får det verkligen dröja superlänge tills nästa gång!



27 januari
2010-01-27, 21:56:29


Känner inte att jag har så mycket att skriva om för tillfället. Händer inte sådär jättemycket. Men jag gör ett försök i alla fall. :)

I lördags gick Sara och jag på stan... igen! :P Kom hem med ett par koftor, två olika vita linnen, två par jeansleggings och en sjal. Dock lämnade jag tillbaka det ena paret jeansleggings i går och köpte nya fiolsträngar i stället. ;) Den ena strängen gick ju i sönder för ett tag sedan. Så i dag spelade jag en liten stund i alla fall. Det är rätt kul när man väl kommer igång. Vill ju egentligen ta tag i det igen.

I söndags tog jag tåget upp till Kallinge för att hälsa på Tims föräldrar. Det var över ett halvår sedan jag var där. Blev bjuden på jättegod middag, spelade tärningsspelet 10 000 och gick en sväng. Tim var också där så jag åkte med honom hem sen på kvällen. Trevlig dag.

Såg en dokumentär i går som hette Haleys hopp. Handlade om en 9-årig tjej som hade sjukdomen progeria, vilket innebär att kroppen åldras alldeles för snabbt. Medellivslängden för barn med progeria var 13 år. Rätt hemskt, sån söt tjej.

I dag fyller Emilia år, grattis grattis! (Har i och för sig grattat dig på riktigt och på Facebook med, men ändå!)

Nu hoppas jag att nagellacket har hunnit torka så att jag kan sova! ;) God natt kära läsare! :)



The week so far
2010-01-23, 01:39:29


Helgen är här igen och det känns väl inte helt fel! :) Veckan har som vanligt gått extremt snabbt. Varit på Kvinnokliniken två veckor nu och det känns bättre och bättre. Får fråga om en del än men det känns ändå som att man har kommit in i det lite mer. Min arbetskamrat Åsa är väldigt trevligt! Hon måste vara 40+ men det känns ändå som att man har lite gemensamt, intresset för musik, film, facebook. :P Hon verkar så omtänksam och snäll. :)

I måndags blev jag bjuden på supergod middag hos Christian och Pernilla! Sen spelade vi ett spel med musikfrågor, skoj! Blev dessutom fika innan kvällen avslutades. Mycket trevligt! :)

I tisdags hann jag med att moppa lite golv här i lägenheten. ;)

I onsdags hände nog inget speciellt.

I går blev jag raggad på på jobbet. :P En kille som kom och lämnade en skrivare till mig och bad om min facebook. :P Tyckte det var lite kul. ;) På kvällen kom Emilia på fika! Hon brukar alltid ha massa gott att bjuda mig på när jag är där så jag kände att jag fick ge igen lite. Blev en äppelkaka från Vitemölla. (Pajdeg, rivna äpplen och riven mandelmassa.)

I kväll kom Sara hit! Vi gick bort till Hemmakväll och hyrde en film. Blev Sommaren med Göran, Sara ville se den. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde, lite lagom rolig, lättsam fredagsfilm. Sen såg vi på Johan Glans - World tour of Skåne. Han är ju bara såå underbar! *älskar*

Känns som att man har varit hyfsat social denna vecka i alla fall. ;) Men nu är det väl dags att sova, är rätt trött. Sovmorgon i morgon! God natt! :D




Vimmel vimmel
2010-01-20, 20:51:15


Jag har blivit så dålig på att blogga igen. Tänker att jag ska göra det men sen orkar jag inte. :P Snart ska jag försöka ta tag i det, men i dag tänkte jag mest lägga upp en vimmelbild från i lördags på mig och Marie! Hittade den på Grands hemsida! :)




Weekend party
2010-01-17, 16:49:24


I dag är det riktig segsöndag och jag är supertrött. Kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg i alla fall, var ju ett tag sedan. :)

I fredags hämtade Elin mig när jag slutat jobba. Vi tog en liten sväng på stan med Sara. Sen på kvällen satt vi i soffan och slappade och var rätt trötta. Klockan tolv sms:ade Philip och frågade om han och några kompisar fick komma upp. De stannade tills klockan var nästan fyra, kul. :)

I går kom Elins kompis Frida hit. Vi tog ännu en sväng på stan och sen lagade vi pizza-pasta, såå gott! :D På kvällen blev det lite party! Trodde att vi skulle bli fler än vi blev, men vi var fem tjejer i alla fall, jag, Elin, Frida, Sara och Marie. Var här några timmar och sen blev det Grand och dans tills de stängde vid tre. Rolig kväll! :)

Men efter fem timmars sömn två nätter nu känner man sig rätt slut. Dessutom har söndagsångesten infunnit sig lite. Om en stund blir det restaurang, sen hade det varit skönt att bara krypa ner under täcket! :)




Head Down
2010-01-12, 17:59:06


and this is not my face
and this is not my life
there is not a single thing here
I can recognize


I just miss (almost) everything.



Japanese?
2010-01-11, 21:21:57


Hoppas att där är 3 stycken till som vill gå denna kvällskurs så att den startar! Would be fun! :)




Kvinnokliniken
2010-01-11, 20:29:40


Yes, då har man börjat på Kvinnokliniken! Gått rundvandring, sorterat in papper i journaler och blivit visad lite saker. Har varit en helt okej dag. Sitter i ett rum med fem andra sekreterare men jag har i alla fall eget skivbord nu. (Innan har man ju fått hoppa runt till lite olika platser.) Tror att det känns rätt bra, men mottagningsarbetet påminner mig om Hudkliniken i Lund. *saknar* Tar väl lite tid innan man kommer in i det, men det känns kul att göra något annat! :)

Tack för kommentarerna i mitt förra inlägg! Kul att så många "röstade"! :P Då vet jag i alla fall att jag borde ha håret som det är nu (bild nr 9) eller kortare och ljusare! ;) Jag var själv lite inne på att ha det som bild nr 8 igen, klippa och avfärga. Men jag får väl vänta lite till med att göra något tills jag är riktigt säker!



Frisyr?
2010-01-09, 19:12:45


Jag tror att jag vill göra något med mitt hår. Har några funderingar men har inte riktigt bestämt mig än. Vad tycker ni? Försökte samla ihop några bilder där jag har lite olika frisyrer och färger. Vilken är snyggast? Tips? ;)





Shopaholic
2010-01-09, 18:54:39


Helg och jag är bara hemma och slappar! :) Hade inte så mycket att göra innan i dag så jag bestämde mig för att ta en liten sväng på stan - vilket slutade med två påsar fulla av kläder! Suck! :P (Fick i alla fall åtta klädesplagg + en duk för cirka 400 kr, hade ett presentkort på 300 kr.) Den där tröjan med tryck på känns egentligen inte som min stil, men jag tyckte den var söt. Kul att köpa något annat än det vanliga ibland. Nu känner jag mig lite gladare! :P 



Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist. Jobbat med Emilia på Akuten vilket har varit väldigt trevligt! ;) Men i går var det sista dagen där. Kändes lite sorgligt faktiskt. :'( Men på måndag bär det av till plan 2 och Kvinnokliniken!

I går kväll var Sara här. Vi såg på film och fikade med citronkaka. Mysigt, fast vi var rätt trötta båda två! I kväll blir det nog ensamkväll, kan väl vara skönt. Men jag hade gärna hittat på något med, typ träffat någon eller gått ut. Well well. :)



Sweet Sunday
2010-01-03, 22:13:30


Söndag kväll och nu ligger man i sängen igen och har jobbångest. :P Nej, det är faktiskt inte såå farligt i dag. Det har varit en bra söndag. Varit hos familjen ett tag nu så det känns rätt skönt att vara hemma i sin egna lägenhet igen, fast jag hade gärna stannat hos dem längre också. Det har varit så underbart att vara ledig och bara slappa och få sova länge på morgonen!

Blev i alla fall körd hem av mina föräldrar i dag. Fikade lite här. Sen träffade jag Emilia. Vi tog en promenad i kylan, sen gjorde vi varm choklad och varma mackor och kollade på TV. Såg lite på Svenska Hollywoodfruar och Bonde Söker Fru med Roger som hade rakat av sig mustachen "lite". :P Myskväll! ^^


You can see my heart beating
You can see it through my chest
Said I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger



Malmö
2010-01-03, 01:04:05


I dag har jag varit på shoppingrunda i Malmö med Elin. Gick först i stan, från Triangeln till Gustav Adolfs torg, och åt china box. Sedan tog vi bussen bort till Burlöv Center också. Hann inte med alls så mycket som vi hade tänkt, men det blev väl några fynd i alla fall! :)




Nyårsafton
2010-01-01, 18:59:39


I går blev det nyårsfest! Vi var tio stycken och det var Elin och hennes kompis Johanna som fixade allt! Det var trerättersmeny, fina dekorationer och allt! Riktigt festligt! Tack för en trevlig kväll! :)









Jag 2009
2010-01-01, 18:58:21







   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0