STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Året 2011
2011-12-31, 23:59:00

December
2011-12-31, 17:33:00

Live Tomorrow
2011-12-28, 18:28:50


Kvällsfika.

I går var Christian här och vi invigde min nya Eva Solo-termos (som jag nu har bytt till en vit), mina nya muffinsformar och mina nya muggar! Mycket trevliga saker allihop och det var en trevlig kväll. Snackade, spelade musik och spelade TV-spel.

I kväll kommer Frida hit! Det var ett tag sedan vi sågs. Så nu jag har bakat ännu fler muffins! :)

För övrigt är jag helt besatt av Laleh, jag har verkligen inte fattat hur bra hon är förrän nu!!
Part two
2011-12-26, 22:22:51


Julafton, del 2.

Julmat, julklappsutdelning och julfika hos min morfar. Hade huvudvärk och kunde knappt säga något på grund av hesheten, men det blev fint ändå! Och jag fick så fina saker i julklapp av familjen! Elin gav mig lite trevliga saker från USA och mina föräldrar verkade tycka att jag skulle bjuda dem på kaffe och muffins. ;) De gav också min kokeshidocka Ajisaiwabe en lillasyster! Älskar dem, vill ha en hel samling med dockor!

Öppnade julklappen från jobbet också, vilket var en Eva Solo-termos. Fin! Fick en svart, men jag ska byta mig till en vit av en som ville ha svart men fick vit. ;)

I dag har familjen varit här hos mig. Vi gick på stan och Elin shoppade massa till sin lägenhet, som för övrigt var superfin! Såg den för första gången i går. Min syster har verkligen känsla för det där med inredning! I alla fall var det en mysig dag i dag också som avslutades med fika innan min fina familj åkte hem igen.
24 december
2011-12-24, 12:32:33


Då är den stora dagen här - julafton! Som vanligt har man inte riktigt hunnit förstå att det redan är den 24 december, men det är lite mysigt i alla fall. Klänningen och de rödglittriga strumpbyxorna är på, och mamma har fixat hela julbordet som i eftermiddag/kväll ska dukas upp hos min morfar i Malmö.

Tack för fina julkort mamma och pappa, Elin, Göran och Catharina, Nina och Johan samt Lasse och Ingelie! (Jag får bättra mig till nästa år!) Och tack min underbara syster för maraboufudgen, gulligt!

Nu ska jag fortsätta att vila rösten, som nästan är obefintlig just nu. Vad jag saknar att kunna sjunga, lite sådär för mig själv. Men jag hoppas att hesheten går över snabbt.

GOD JUL mina kära läsare! Hoppas ni får en riktigt fin dag!
Tidslinje
2011-12-21, 21:32:49


Jaha, då var det nyheter på Facebook igen! Tidslinjen är det senaste utseendet på ens profil. Enligt en sida på internet verkar det som att alla måste ha den från och med den 28 december. Jag tänkte att det var lika bra att fixa det med en gång eftersom man ändå måste göra det förr eller senare.

Vad tycker ni? Kanske lite roligare utseende, men rörigt? Eller så är det bara innan man har vant sig. Önskar att man hade kunnat göra lite mer som på Mac-datorer, ändra och flytta på grejer så att man hade fått det lite mer som man själv hade velat ha det. Men men, man kan inte få allt här i världen! :)
Lär mig om
2011-12-21, 20:59:10


Laleh
Lär mig om


föddes på gator och torg
noga med nycklar och jargong
skogen från något nära håll
har jag väl sett
nån enstaka gång

längtar, jag längtar på tå
längtar till allting som är gott
havet den vill jag se nån gång
någon gång
från nära håll

ibland så blundar man hårt
kanske man bett om något gott
jag vet då inte hur man ber
men var det en bön så
så bad jag för oss

längtar till allt

ta mig från allt hittepå
längtar till allting som består
från trädena stammar upp till topp
lär mig om
lär mig om
Ajisaiwabe
2011-12-18, 20:52:40


Ensamstund i soffan innan läggdags. Oskar åkte hem för ett litet tag sedan, efter att ha varit här sedan i torsdagskväll.

Vår helg tillsammans började inte särskilt bra; Oskar blev bestulen på sin väska på tåget som innehöll bland annat en MacBook och hans finaste kläder. Polisanmält, men det känns inte särskilt troligt att han skulle få tillbaka den. Det är ju inte bara datorn som är borta heller, det är massa foton och annat. Men det finns väl inte så mycket man kan göra åt det nu.

Vi lyckades ändå få en ganska fin helg. I fredags låtsades vi att det var julafton, eftersom vi inte kommer ses förrän till nyår nästa gång. Så vi drack glögg och delade ut julklappar till varandra. Jag fick världens finaste julklappar! Fick ett påslakanset av märke Marimekko och en CD-skiva, 14 cc Kemiskt med Cirkus Miramar, som inte går att få tag på ny längre. Och inte nog med det, fick dessutom en kokeshidocka, den blå dockan som jag önskat mig! Ajisaiwabe heter den och är verkligen superfin! Det kändes alldeles för mycket, men Oskar, du är underbar!
Calm as calm can be
2011-12-11, 20:02:11


Vilken underbar helg! Har varit hemma och pysslat och mest gått runt och myst för mig själv.

I fredags efter jag kommit hem från afterworken var jag dödstrött, men var ju tvungen att kolla på finalen i Idol. Så jag såg när de sjöng, sen somnade jag i soffan i pausen. Oskar skrev och väckte mig när det började igen, men på något vis somnade jag igen och när jag vaknade nästa gång var allt över. Såå irriterande! Amanda förtjänade i alla fall en vinst, hon var utan tvekan bäst!!

I går gick jag ut en sväng på stan och fick tag på ett par julklappar till. Sen blev det knäck- och chokladkolakokning! Försöker att få lite julstämning, men som vanligt kommer jag nog inte hinna fatta att det är jul förrän den är över.

På kvällen i går kom Frida hit. Vi åt tortillas, tittade på Så mycket bättre och sen film, The Terminal. Trevligt förutom att jag var jättetrött då också.

I dag har jag ägnat dagen åt julklappsinslagning och knäckebrödsbak. :)
The Bishop's Arms
2011-12-10, 15:33:00


Afterwork med Maries avdelning i går på The Bishop's Arms. Där blev det ryggbiff för min del! Trevligt! :)

Jag är en blåval
2011-12-04, 23:14:54


Lämnat Göteborg för denna gång. Fin långhelg (hade semester torsdag-fredag) med julhandlande, fika och film.
Idolerna 2011
2011-12-03, 20:39:32


Emil, Amanda P, Olle, André, Molly och Moa från Idol på Nordstan i dag! ;)

Heja Amanda Fondell på fredag, lugnt bäst!

   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0