STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Hurt
2009-09-30, 22:13:58


what have I become
my sweetest friend
full of broken thougts
I can not repair


Det var kanske inte riktigt såhär jag hade tänkt att allt skulle bli. Singel, jobba som sekreterare om dagarna och om kvällarna för trött för att göra någonting.

Jag har velat sjunga så länge jag kan minnas. Men vad ska man göra när man inte är så bra på det? Känns så dåligt att vilja något sååå mycket som bara inte går. Det går ju inte bara att träna sig till en bra röst. Jag ville bli bra på fiol men nu har jag inte spelat på flera år. Känns hemskt när man tänker på hur mycket bättre man kunde varit nu om man inte hade slösat bort flera år på att inte spela. Saknar gymnasiet, musiklektionerna. Vill ju lära mig så mycket, både inom musik och språk. I don't know what to do!

Jag vill ju göra något med mitt liv...





Söndag
2009-09-27, 10:10:56


Helgens roliga är över och i dag är det, konstigt nog, den första dagen denna veckan som jag vaknar utan huvudvärk!

I går var jag ju på inflyttningsfest hos Sara och Staffan. Fick pastasallad och baguetter. Var där till 23:30, sen tog vi bussen in till stan. Gick till Class och var väl där ungefär till 02:30. Sen var sängen skönare än någonsin! TACK för i går Sara och Staffan! :)

Känns som en typisk söndag i dag, som dessutom ska ägnas åt flyttstädning...



When Love Takes Over
2009-09-26, 18:29:31


I dag har jag varit hos Ann-Sofie, en arbetskamrat, på lunch! Det var jag och fem till. Fick jättegod mat och fika. Det var trevligt! Sen hann jag hem och tvätta en maskin tvätt och nu väntar inflyttningsfest hos Sara och Staffan! Ska bli kul! Tar bussen dit om en kvart. Ni får ha en bra kväll ni med! :)




Tomodachi
2009-09-22, 22:56:44


Tisdag kväll och äntligen har huvudvärken släppt lite! Det var nog för att jag hade en så trevlig kväll hos Emilia med Idol och kakor och allt. ;) Jag fattar inte hur vi alltid kan ha något att snacka om! :P Och hela helgen har jag umgåtts med Sara! Har så fina vänner!


Sara och jag i lördags



Just nu...
2009-09-18, 17:54:57


...är det den bästa tiden på hela veckan! Fredag kväll! Gick en sväng på stan efter jobbet; Solen skiner, folk kommer med sina påsar från Systemet och man har hela helgen framför sig. :)

I kväll kommer Sara hit. Vi ska färga hår och se på film! Mys! :) Sen i morgon blir det IKEA med Tim på dagen och utgång med Sara på kvällen! Söndag blir kanske lite mindre kul med att slänga en massa skräp och påbörja städningen av gamla lägenheten. :P Men det är ju kul att ha något att göra i alla fall! ;)

Kul med så många kommentarer i förra inlägget förresten! Tack! Det är alltid så kul att läsa! Men jag är rätt dålig på att kommentera själv. :P

Nu ska jag hinna med lite snabbstrykning innan Sara kommer. Måste stryka det jag ska ha på mig i morgon när vi ska ut! Ha en underbar kväll och helg kära läsare! :)



Weekend away
2009-09-13, 21:54:38


Nu är jag hemma igen efter en helg i Sjöbo, Malmö, Staffanstorp och Klamby! :)

I går blev det en shoppingrunda på Burlöv Center. Köpte ett skärp, en lila mysig tröja, örhängen, dukar och ett PS2-spel, Final Fantasy X. I dag fick jag träffa mitt kusinbarn Sofia som är knappt 3 veckor gammal. Såå liten! Sen körde jag till Nina, Johan och Emma och var där i några timmar. Vi fikade, bakade plommonpaj och virkade mormorsrutor. Det var mysigt. Nina är alltid så snäll och fin!

Tog bussen hem från Hörby i kväll vid 20:00. Det är så skönt att åka buss. Kan nästan sakna det ibland. Det är speciellt mysigt på kvällen när det är mörkt och man är lite trött. Tycker att det är så avkopplande. ;)

Jag håller på med ny design till bloggen nu. Det är en del att fixa med men så fort den är klar kommer den upp! :)

Antar att jag borde sova. Ska ju upp klockan 5 i morgon. God natt!



Lägenheten
2009-09-11, 20:04:04










On the net again!
2009-09-10, 17:46:09


Wee, internet igen! Känns som att jag varit utan internet en evighet men egentligen är det nog bara 2 dagar. :P Provar mobilt bredband nu, först 3 men tyckte det gick långsamt så nu provar jag Tele2. Fick inte igång det först men nu verkar det funka.

Har jag något nytt att berätta då? Hmm... jag har ju jobbat på Akuten en vecka nu och det kändes rätt bra. Blir lite mer omväxling. Dessutom ska jag ju vara på IVA nu med och lära mig det. Så Akuten, IVA och Dagoperation blir det.

Just det, skulle ju lägga upp lite bilder på lägenheten med! Ska ta några foton nu, så det kommer i nästa inlägg! ;)



Flytten avklarad
2009-09-06, 04:21:24


Yes, nu har jag flyttat! Fick ju nycklarna i måndags men började flytta på riktigt i tisdags. Det tog hela dagen, ändå har jag inte fått med mig riktigt allt än. ;) Känns som att jag börjar få lite ordning nu i alla fall. I dag har familjen varit här och hjälpt mig med att få upp lite gardiner och tavlor, tyckte det blev riktigt fint! Känns lite mer hemtrevligt nu. :)

Min syster stannade kvar här sen. Vi hade funderat på om vi skulle gå ut i kväll eller inte men bestämde oss för att stanna hemma och slappa bara. Men sen ringde Philip (som bodde här innan) och då stod han utanför. Så han och några kompisar kom upp och kollade lägenheten. De skulle vidare ut sen så jag och Elin ångrade oss och fixade till oss för en utekväll i alla fall. Gick till Class, nära och bra! Blev en drink och lite dans. :)

Det är väl dags att sova nu. Tror inte att jag ställer klockan i morgon. ;)

Slutligen vill jag bara säga att jag har världens bästa föräldrar och världens finaste syster! ♥♥♥




Flytten påbörjad
2009-09-01, 00:16:48


I dag fick jag nycklarna till min nya lägenhet! Jag var med på besiktningen i förmiddags men var tvungen att jobba till 16. Emilia kom hit sen och hjälpte mig bära lite och framför allt hjälpte hon mig med att städa det som Philip (tidigare hyresgäst) hade glömt! :P Tack så mycket för hjälpen! :) Sen satte vi oss på en pizzeria och snackade rätt länge! ;) Det var trevligt!

I morgon blir det flytt på riktigt! Jag har tagit ledigt från jobbet och familjen och kanske Sara kommer hit på eftermiddagen och hjälper till. Tror det kommer gå hyfsat snabbt, det är ju bara några meter bort! :P

I lördags var jag faktiskt ute! Det var inte alls meningen men det blev så att Sara och Staffan kom hit och sen gick vi bort till Banken vi tre. Det var kul, speciellt när man hade så trevligt sällskap! :)

Jag är så glad att jag har så fina vänner! ♥

Nej, får väl försöka sova nu så jag orkar springa med lådor i morgon! Lägger snart upp lite bilder på lägenheten med! Tog några bilder nu när den var helt tom men glömde kameran där. Ni får se sen. ;) God natt!




   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0