STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Året 2010
2010-12-31, 23:41:00


Vad ska man säga om detta året då? Det har väl hänt både negativa och positiva saker, men det har varit bättre än föregående år i alla fall.

Minus detta året är väl vinterkräksjuka, körtelfeber och deppighet.

Plus är att jag har fått börja jobba på BB där jag trivs väldigt bra, speciellt på grund av Marie och mina andra trevliga arbetskamrater! Jag har även gått japanskakurs, haft fester, träffat Sara, fikat med Emilia, varit på Tivoli med familjen, bloggat, börjat träna, gått på massa konserter och träffat många nya fina människor! Dessutom känns det som att jag äntligen har tagit tag i mitt liv, blivit lite gladare och kan se saker klarare. Jag hoppas att det fortsätter så. :)

Tror att 2011 kommer bli ett bra år med positivt tänkande och massa nya möjligheter! :)




December
2010-12-31, 23:40:35





Hanging from chanderliers
2010-12-31, 01:23:20


Words in the night with someone special. ♥




Du är mitt ljus...
2010-12-29, 23:10:35


Jag måste bara skriva ett sånt här tacksamhetsinlägg igen. ;)

Jag har de finaste föräldrar man kan tänka sig, världens bästa syster, underbara vänner och supertrevliga arbetskamrater! Dessutom har jag en utbildning, ett jobb där jag trivs väldigt bra och en fin lägenhet. Och jag är glad för att jag är jag. Kan det bli bättre?! Man borde tänka på allt fint man har i stället för att tänka på sånt man inte har. Sen att ha drömmar och mål utöver det är väl inte fel. Men jag är så glad för alla fina människor jag har omkring mig! ♥

I kväll var Emilia här. Vi bytte julklappar lite såhär i efterhand och jag fick ett så fint kort med ett presentkort i på H&M och ett jättesött ljus med texten "Du är mitt ljus i mörkret" på. Blev jätteglad! Emilia - DU är mitt ljus i mörkret! ♥

Som vanligt fikade vi också med kaffe och smulpaj. Och så tittade vi på sista avsnittet av Bonde söker fru. :) Och nu efter tre koppar kaffe och trevligt sällskap på MSN är man inte trött direkt. :P Tur det är "fredag" i morgon!




Födelsedag
2010-12-29, 18:03:09


I dag fyller min fina söta mamma år! Grattis!




So What
2010-12-28, 22:10:57


Då har man jobbat halva denna veckan, bara två dagar kvar innan det är helg igen. När jag kom till jobbet i går hade de lämnat en fin liten hög till mig (på patienter som gått hem) som jag hade fullt upp med hela dagen. :P Så det har varit mycket både i går och i dag. Men bättre att ha att göra än att sitta och rulla tummarna. ;)

I går efter jobbet träffade jag finaste Emilia. Vi gick i några affärer, sen hem till mig och lagade kycklinggryta! Så det blev middag, fika och massa prat framför Top Model. Mys! <3

I dag var jag och tränade efter jobbet. Har verkligen bestämt mig för att gå dit minst två gånger i veckan, oavsett om jag vill eller ej. Bara att göra det! Det känns ju väldigt bra efteråt!

Dags att sova. God natt på er! Så kul att ni tittar in här! :)



I loved you, so what?



Apartment Story
2010-12-27, 23:32:46


So worry not
All things are well
We'll be alright
We have our looks and perfume on



Not a Pretty Girl
2010-12-27, 22:53:07


I am not a pretty girl
that is not what I do
I ain't no damsel in distress
and I don't need to be rescued




Annandagsshopping
2010-12-26, 22:43:17


Då var man hemma igen efter att ha spenderat rätt många dagar hos familjen! Det har varit kul och mysigt, men skönt att vara hemma nu med. ^^

I dag åkte hela familjen hit till Kristianstad. Vi gick på stan i några timmar och fick med oss ganska många påsar hem! Har letat efter mysiga vinterskor länge, och i dag hittade jag ett par som jag gillade! De ser kanske inte så jättefina ut på bilden, men jag tyckte att de var fina och mysiga på. Som vanligt plockade jag på mig några plagg från H&M också!

Var även på Åhléns och köpte jättefina burkar, älskar dem! Köpte kaffeburken och pastaburken i dag samt salt- och pepparkar som var i samma stil. De kostar mellan 95 och 145 kronor, men gillar dem jättemycket. Måste köpa teburken och diskmedelspumpen också! ;)

Sen blev det lite fika här med kaffe (invigde min nya kaffebryggare!) och äppelsockerkaka innan familjen begav sig hemåt igen. Riktigt trevlig dag! :)





Julafton
2010-12-25, 21:03:04


I går blev det julaftonsfirande i Malmö hos min morbror med familj. Även min morfar och min mammas moster var med. Vi var där vid 18-tiden och det bjöds på bland annat glögg, julmat och gröt. Efter det blev det julklappsutdelning och fika. Var hemma igen vid 02.30 och kom i säng ungefär en timme efter det.



Och i dag har jag då pysslat med att fotografera alla mina julklappar. :P Av mina föräldrar fick jag bland annat en kaffebryggare, handdukar, plattång och ansiktskräm. Av min syster fick jag också en handduk och så kommer jag få Easy Tiger med Ryan Adams. ;) En bok med noter till A Perfect Circles Thirteenth Step av Tim, tröja av Ted, jättefina hemmastickade handledsvärmare av Nina och en morgonrock av deras föräldrar. Från jobbet fick jag en superfin julklapp, en Eva Solo-karaff med neoprendräkt! Tack så mycket alla för de fina sakerna!! :)




God jul
2010-12-24, 15:46:39


Då var det julafton och Kalle Anka är igång på TV:n. Sjukt vad tiden går snabbt, har knappt hunnit fatta att det är december! :P Det blev i alla fall en vit jul i år och man har hunnit med en del glögg och mys trots alls.

Hoppas ni får en fin dag och GOD JUL till er alla!




NEW
2010-12-24, 01:25:56


Ny design, liknande Elins. Gillar den, känns enkel och snygg. Har suttit och pysslat med detta hela kvällen. Om ni upptäcker några fel får ni gärna skriva en kommentar! Man vet ju aldrig riktigt hur det ser ut i andra webbläsare och på andra datorer.




Chrono Trigger
2010-12-22, 16:16:42


Underbart RPG som kom till Supernintendo 1995. Spelade igenom det för några år sedan och nu har jag börjat på det igen (fast till Playstation 2). Tycker att det är ett så mysigt spel, trots striderna och handlingen. Fin musik och trevliga karaktärer. :)


Ayla, Frog, Lucca, Crono, Marle, Robo och Magus



About Today
2010-12-21, 14:28:10






Dresses
2010-12-20, 22:28:17


Hittade dessa på H&M:s sida, fiiina! Tycker speciellt om den bruna och den rosa, i alla fall på bild. Alla kostar 299 kronor förutom den gröna som kostar 249 kronor. Men jag har ju i och för sig rätt många klänningar redan. ;)




Träning och massage
2010-12-19, 00:00:00


Lördag och första dagen av mina nio lediga dagar är avklarad. ;)

I går blev det mycket stress och väntan. Ville ju ha undan så mycket som möjligt på jobbet inför nästa vecka när jag inte är där, och så dök det upp massa nya saker hela tiden. Var dessutom på läkarbesök och fick sitta i väntrummet en hel timme innan jag kom in. Såå drygt!

Sen blev det ännu mer väntan när jag skulle åka hem till familjen på kvällen. Bussen blev en halvtimme försenad så jag missade såklart bussen i Hörby som jag skulle bytt till. Som tur var har man en snäll pappa och syster som kunde hämta mig där! Så det var riktigt skönt sen att komma hem till familjen, få god middag och gosa med Leia. ;)

I dag har vi i alla fall varit i Malmö och shoppat. Jag hittade ett par jättefina träningsbyxor, så nu ser jag fram emot nästa träningspass! ;) Och så kom jag över en massagekudde också, tror att det var ett bra köp. Mamma och jag har turats om att använda den i kväll. ;)

Kollade lite på Jägarna nu. Den är verkligen obehaglig! Men man skulle nog nästan kunna säga att det är den bästa svenska film som gjorts..?



Byxorna på bilden ser inte exakt ut som mina, men de är väldigt lika. Massagekudden är samma fast min är svart. (För trött just nu för att fixa egna bilder. :P)



Kurisumasu
2010-12-15, 21:48:41


Neej, knäcken blev inte riktigt lyckad detta året heller. :P Det står att den ska vara klar efter ungefär 40 minuter, men det krävs nog dubbelt så lång tid. Den skulle ha stelnat mer, nu får man liksom klämma ut den ur pappret. :P Men den kommer säkert att bli uppäten i alla fall! ;)

Denna veckan har varit bra än så länge. Jag har fått för mig att det är torsdag i dag, därför missade jag såklart Bonde Söker Fru! Typiskt! Just i dag också när de skulle välja vars en. Men men, får kolla reprisen på söndag.

Annars har det nog inte hänt något speciellt sedan sist. Träning i går och träning i morgon. Och 9 dagar kvar till julafton! Hoppas man kan få lite julsträmning nu snart. Har skjutit upp det lite för det har känts så långt bort, men nu börjar det ju faktiskt närma sig med stormsteg!

God natt på er! :)




Toffee and jam
2010-12-12, 21:27:53


Detta har jag gjort i dag - jordgubbssylt och knäck! Vi får väl se om jag lyckades med knäcken detta året, förra året misslyckades jag två gånger. :P Så hoppas att den stelnar lite mer denna gången. Dessutom har jag slagit in lite fler julklappar och haft besök av Caroline. Vi spelade Chrono Trigger och Soul Calibur II, roligt! :D




5th Avenue Bar
2010-12-12, 00:08:16


Det var länge sedan sängen var så skön (på kvällen) som den är nu! Var på fest i Hässleholm, sen fick jag vänta på ett försenat tåg i en halvtimme och när jag klev av var det värsta snöovädret. Såå trött och genomfrusen. Men nu ligger jag i alla fall i sängen med täcke, filt och morgonrock + datorn som värmer. ;)

I går efter jobbet var Marie och jag och tränade. Tredje gången för mig denna veckan, känner mig så duktig! ;) Sen var det bara hem och göra sig i ordning för klockan 19.00 skulle jag få besök. Det blev en mycket trevlig kväll med pizza, Idol, TV-spel, glögg och massa prat. :)

I dag tog jag en liten sväng på stan igen. Det blev lite fler kläder till mig som vanligt. :P Och så fick jag köpt några små julklappar till. Sen körde Caroline och jag bort till Sara en liten stund. Nu lär man ju inte se henne på ett tag, april nästa gång kanske. Konstigt!

Nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. Natti natti! :)




Dinner with my dear friends
2010-12-08, 22:14:57


3 dagar redan avklarade denna veckan. Jag trivs faktiskt väldigt bra på jobbet, dagarna går så snabbt! Jag tycker om min plats, mina fina arbetskamrater och stämningen där. Och det bästa är att jag kommer få vara kvar där tills vidare! <3

I måndags efter jobbet var jag och tränade. I går efter jobbet var jag och tränade. Sen kom Sara och Caroline hit. Lagade mat tillsammans, kycklinggryta med ris. Det blev verkligen supergott och det var en trevlig kväll! :)

Har lite planer för resten av veckan också, förutom söndag, men det ska väl vara en vilodag. ;)




Avskedsfest
2010-12-05, 19:59:06


I går kväll var det avskedsfest för Sara och Tina som åker till Zambia på praktik om en vecka. De ska vara iväg i fyra månader, känns som ett tag ändå.

Där bjöds det på välkomstdrink och Afrika-snacks. Och så blev det prat och en rolig lek som kallades Psykologen. Trevligt! :)


Lånat bilderna av Staffan



Call Me On Your Way Back Home
2010-12-05, 19:48:16


Söndag kväll igen. Andra advent dessutom.

I går eftermiddag kom Elin hit. Vi började med att gå en sväng på stan för att leta julklappar. Det blev dock att vi fastnade lite på H&M och handlade massa kläder till oss själva i stället. ;) Jag hittade två tröjor, lite större mysiga. ^^ Och så fick jag tag på en kappa med dragkedja också.

I dag fortsatte julklappsjakten och vi fick faktiskt tag på en del, så det känns skönt. Vi hittade även vars ett par finskor. Jag köpte hörlurar till iPoden också. Köpte ett par i somras men det blev kontaktfel i dem, så nu var det lite akut med nya! Har fått använda Apples lurar den senaste veckan, men nej, vilket dåligt ljud! Så det blev ett par Sennheiser i dag, det ska väl vara ett bra märke. De var lite dyrare men det kan det väl vara värt när man lyssnar varje dag!

Nu väntar två veckors arbete till, sen en veckas semester. Men jag har faktiskt ingen söndagsångest i dag. Nästan så att det känns skönt att gå och jobba i morgon. Jag är faktiskt gladare mitt i veckan än på helgen. Jag hatar att gå upp tidigt, men det är kul att träffa Marie och de andra på jobbet, tänka på något annat och så. :)

Alltså söndag kväll i soffan utan ångest med Ryan Adams i högtalarna och 2 300 kronor mindre på kontot. :P





Julpyssel
2010-12-01, 22:30:00


Julpysselkväll hos min kära arbetskamrat Marie! Det var jag och några till från avdelningen där. Det bjöds på glögg, fisksoppa och kladdkaka, gott! Och sen blev det då pyssel, vilket jag inte är så förtjust i, men det var väldigt trevligt ändå! :)





   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0