click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



The Blower's Daughter
2008-04-13, 22:19:09


Ännu en helg har passerat. Känns inte som att man har gjort så mycket, men ändå har tiden gått snabbt. Det har blivit en del packande inför flytten och så har vi varit ute och gått, städat, spelat tv-spel, sett på film och suttit uppe till halv två, två om kvällarna.

I torsdags såg vi på Terminator 2, okej film för att vara en sci-fi. Jobbade hemma med projektarbetet på fredagen och hade kontakt med Linda och Pia-Maria via MSN och mail, så vi fick väl lite gjort! På kvällen gick Sin City på TV, började se den men den kändes riktigt tråkig! Tim såg klart den i alla fall medan jag läste.

Har en litteraturstudie på Omvärldskunskapen, ska läsa en bok och sedan skriva en liten recension på den. Jag läser Såld av Zana Muhsen. Den är riktigt bra, men väldigt hemsk! Har läst den för några år sedan med. Den handlar om två tjejer som är ca 15 och 16 år och bor i England. Deras pappa är från Jemen och en sommar säger han att tjejerna ska få åka dit på semester. När de väl är där får de reda på att deras pappa har sålt dem. Plötsligt har de vars en man och de tvingas leva som människorna i Jemen.

I går fick äntligen jag välja film = ingen sci-fi! :) Så det blev Closer. Har sett den ett par gånger innan men den är bra. En sak som är både bra och dålig - jag har svårt att komma ihåg filmer efter jag har sett dem. På ett sätt är det tråkigt för det blir svårt att snacka med andra om film, men samtidigt är det väldigt bra eftersom filmen nästan blir som ny fastän man sett den innan! ;) I alla fall, Closer känns som en sådan film man alltid kan se. Har haft låten som är med i den i huvudet hela dagen i dag, The Blower's Daughter.

Har börjat spela Super Mario Bros. 3 igen med. Tänkte spela från början till slut. Kör Allstars till SNES så att man kan spara. Det är rätt kul faktiskt! Har spelat vanligt Nintendo sedan jag var 6-7 år gammal, och då blev det mycket Super Mario.

Dags att sova! God natt! :)




Daniel

Det blev ett par fynd på loppis, massor av folk. Synes i skolan.

2008-04-13, 22:28:21
URL: http://tretorn76.blogg.se
Milia

Hihi, synd att du måste kolla på en massa tråkiga filmer..! Förlåt att jag blev sen i dag men snackade lite med Pia O Linda och blev distraherad = ) Nu ska vi kolla på en rolig serie som Daniel laddat ner! Kram

2008-04-15, 18:21:21
URL: http://encephalon.blogg.se
Ted

Closer är dunderbra! men det är Terminator 2 och ALIENS med emma ;)heheheheehehhehehehe du får lära dig tycka om sci-fi! ;)

kramar

2008-04-16, 15:47:48
URL: http://teddykrueger.blogg.se




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0