click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Örebro
2008-02-09, 10:46:27


Är uppe i Örebro nu. Körde hemifrån igår vid 10:00 och var framme vid 16:30. Det var bara Ted som var hemma då så vi tog en sväng på stan. Mötte Helena när hon slutat jobba och gick och åt panpizza på ett ställe här i närheten, Pizza Planet. Väldigt gott! På kvällen sen blev det TV-spel och film.

Ska snart köra till Stockholm. Tänkte gå runt och kolla in stan lite först och sen blir det The Cure på Hovet i kväll! Verkar som att de ska spela i 3 timmar! Länge! Efter konserten åker vi till Helenas föräldrar i Järna och sover över där. Blir nog en mysig dag i dag! :)





Britt-Helene

Hej Emma! Skönt med en stund för sig själv på morgonen. Hoppas att ni shoppar loss ordentligt när ni är i Stockholm. Ha det riktigt roligt på konserten. Vi har en hemmapysseldag idag. Det är också mysigt. Vi får nöja oss med schlagerfestivalskvalet ikväll. Inte riktigt detsamma som The Cure men det får duga. Christer Sjögren ska vara med och tävla så kvällen är räddad :P. Kram Mamma.

2008-02-09, 15:40:43
Emilia

Hej! Hoppas ni hade roligt i Stockholm och när ni kollade på The Cure.. Hade också velat se dem men tycker Robert S börjar se lite motbjudande ut, haha!

2008-02-11, 08:40:53
URL: http://encephalon.blogg.se
Birgitta

Hoppas helgen i Sthlm blev lyckad! Tänk på att på arbetet/LIA:n väljer man inte sina vänner, men man får göra det bästa av situationen!

2008-02-11, 09:45:59




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0