STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
LIA
2008-01-30, 19:25:13


Denna dagen har verkligen gått snabbt! 

I förrmiddags var jag inne på ljusbehandlingen och satt i luckan. Satt där själv medan den ordinarie sekreteraren, Birgitta, var på sitt rum och skrev. Det är ganska roligt att vara där. Birgitta är så trevlig och vi satt och snackade om katter i dag. ;) På fredag skulle hon vara ledig så jag ska sitta i luckan på eftermiddagen.

Igår var jag med enhetschefen en stund och kollade på flex och lite sånt. Fick en uppgift av henne att göra en tabell (något schema som läkarna skulle fylla i). Och i dag efter lunch hade jag fått ännu fler uppgifter av henne att pyssla med. Hon ville att jag skulle justera en del PM och göra dem enhetliga och snygga. Roligt! 

Har även hunnit träffa kemisten Ola i dag. Han visade mig labbet och berättade lite om allergier och tester. Han var väldigt trevlig han också. 

Fick också veta i dag att sommaren är räddad! De vill ha mig på Akuten denna sommaren med. Det känns rätt bra, och lönen var över mina förväntningar! Kanske man kan prova på att jobba natt någon gång då med. Vi får se. :)Bäst i januari
2008-01-25, 20:26:46


Circa Survive - De är såå bra! Underbar musik!

Salad Fingers - Något av det sjukaste och roligaste jag har sett!


Tredje dagen
2008-01-23, 18:49:46


Denna dag har varit helt okej. På förmiddagen var jag inne på ljusbehandlingen och satt i luckan. Fixade lite med morgondagens besökslistor under tiden jag var där. Där inne är jag med en som heter Birgitta, mycket lugn och trevlig. Tycker förresten att alla som jag träffat där är väldigt trevliga! Efter lunch skrev jag några operationsberättelser och kollade intranätet lite, och sen blev klockan 16:00 och det var dags att åka hem.

Hudkliniken och Onkolgen är numera inom samma division. En av läkarna på Hudkliniken hade mottagning på Onkologen några timmar i veckan, så kanske jag hade kunnat hänga med honom dit någon dag! Jag har velat kolla in det stället länge, så jag hoppas att det kan gå!

I morgon ska jag träffa kuratorn och nästa vecka ska jag träffa en kemist. Tror även att jag kan få vara med på någon operation. Hade varit intressant att se en plastikoperation. :)One day less
2008-01-21, 20:28:56


Då var en dag avklarad på Hudkliniken. Bara 9 veckor och 4 dagar kvar.

Jag längtar redan tillbaka till skolan. De var trevliga där, det är inte det; Jag fick ett schema, egna inloggningsuppgifter, egna nycklar, ett eget litet skåp och till och med ett eget rum att sitta i. Men jag orkar knappt med att träffa massa nya människor, lära mig nya lokaler och nya arbetsuppgifter just nu.

Jag tycker bättre om att gå i skolan än att jobba. Men ja, jag brukar tycka att det är hemskt i början, och ja, det brukar faktiskt kännas bättre efter ett tag.Ny bloggdesign
2008-01-20, 20:35:38


Nu har jag och min syster suttit i några timmar och fixat med min blogg! ;) Tim har varit smakråd med. Ändrade lite färg, bakgrund och teckensnitt. Blev riktigt snyggt! :) Eller vad tycker ni?

Har haft familjen på middag i dag. Det var kul, jättelänge sedan de var här! Mina föräldrar åkte igen vid fem, men Elin är kvar! Ska spela Puyo Puyo nu! :)
Klassmiddag
2008-01-18, 21:28:09


I dag hade vi handledarträff i skolan. Mina två handledare Britt och Marita verkade väldigt trevliga! Sedan var det samtalet med Patricia. Det gick bra, hon hade inte så mycket att klaga på. Fixade även med vår projektarbetsenkät. Kopierade upp 500 sidor, vilket blev 100 enkäter.

Hann med en sväng på H&M innan det var dags för klassmiddagen! Jag och nio till från klassen var ute och åt på ett ställe i Kristianstad, vilket var mycket trevligt! Satt där i nästan tre timmar och åt och snackade. Känns som att man hade kunnat vara kvar där i några timmar till! ;)

Nu har Tim och jag hyrt film och köpt lite godis. Blir 28 Veckor Senare. :)

image7Soul Calibur
2008-01-15, 20:03:14


Äntligen fick vi paketet från Webhallen! Vi har väntat på det i över en månad nu eftersom det stod fel ort i leveransadressen. Men nu har Tim fått sina sladdar och jag fick min Soul Calibur II-guide. En jättefin bok om allting i spelet! Tjock är den också fastän den bara kostade 39 kr. Nice!
IKEA
2008-01-14, 22:14:03


Klockan är redan över 22:00 och jag har mycket som jag vill pyssla med. Tråkigt!

Igår var vi på ILVA och IKEA. Köpte ett badrumsskåp som Tim har gjort om till ett laddningsskåp. Det blev riktigt bra! Så nu har vi alla laddare inne i skåpet och grejerna vi ska ladda ovanpå skåpet. Köpte lite annat också, bland annat en till insatslucka till Expedit och krokar som man hänger över dörren till badrummet. :)
Living Together
2008-01-13, 00:59:05


I dag var Tims föräldrar här. Vi åt på kinarestaurang och spelade Hjärter. Sen gjorde Tim och jag smulpaj och såg på film, The Woodsman. Den var ganska menig. I morgon blir det kanske ILVA och IKEA. Och om det inte blir det får jag väl titta lite på engelskan och försöka göra en fin bakgrund till min blogg.
Bloggdesign
2008-01-12, 02:26:10


I dag har jag försökt att designa min blogg lite. Har pysslat med det ett antal timmar nu. Det tar lite tid innan man förstår hur det funkar, men nu har jag lite koll i alla fall. Har haft stor hjälp av designexperten Emilia också! ;)

I kväll har vi sett på The Blair Witch Project. Den var väl okej, men inte så mycket mer. Borde sova nu. God natt!Hello
2008-01-10, 22:22:37


Fick för några dagar sedan en uppgift på IT:n som innebar att vi skulle testa att göra en blogg. Har inte varit så intresserad av att blogga förut, men nu känns det som att det kan bli ganska kul i alla fall. Vi får väl se om det blir några fler inlägg! ;)

   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0