click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPTTranssiberian
2009-02-22, 02:34:41


En riktigt bra lördag har nått sitt slut! Dagen började med en sväng på stan med Emilia. (Köpte faktiskt ingenting! :P) Sen hängde jag med henne hem, kollade lite på TV och snackade. Efter någon timme kom Tim och hämtade mig och vi gjorde rekordshopping på Maxi. Förut tyckte vi att vi hade handlat jättemycket om det gick på närmare tusen kronor, i dag gick det på det dubbla! :O

Väl hemma igen lagade vi god middag med pepparbiff, rosépepparsås och räfflade potatisskivor (vad de nu heter?). Satte igång Transsiberian som vi hyrde i går. Den var bra. Efter det såg vi på The Strangers, den var otäck men inte jättebra. När klockan var halv ett började vi se på Top Model 2, två avsnitt som jag spelat in i veckan. Har faktiskt inte somnat i soffan en enda gång i kväll. Brukar alltid göra det när vi ser på film.

Antar att det är dags att sova nu. Hoppas ni har haft en bra lördag! God natt!
Daniel

Ahoy!Det är absolut ingen fara, kommer fler tillfällen! Jo, som en första spelning med HMO gick det ganska bra förutom att "scenen" vi spelade på var ca 5kvm stor. De har ju tre olika scener. Dessvärre fick både vi och Scorned Disciple (som vi ju delar replucka med) en av de minsta denna gång.

Må gott!/Daniel

2009-02-22, 06:42:26
URL: http://bloggzilla.blogg.se/
Elin

Tack! :)Jaså ni tittade på The Strangers, vi tittade på When a stranger calls! ;) Vill också se The Strangers! Har ni den?Kram!

2009-02-22, 13:22:57
URL: http://distinguish.blogg.se/
Emilia

Oj, det var mycket som ni handlade för, hehe! Vad god middagen lät, blir lite hungrig = )I dag är jag ledig, skönt! Har precis vart en sväng på stan. Du är väl på jobbet fortfarande.. ("du tog mitt godis")Ha det bra! Kram

2009-02-23, 16:12:07
URL: http://encephalon.blogg.se/
Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0