click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Deftones på KB-hallen
2010-11-28, 22:44:23


Nu är tredje och sista konserten i november över! I går var nämligen jag, Ted och Tim på KB-hallen i Danmark och såg Coheed and Cambria och Deftones!

Vid 12-tiden tog jag bussen till Lund. Där blev jag upphämtad av Tim och Ted. Köpte med oss sushi som vi åt hemma hos Tim. Några timmar senare tog vi bilen till Svågertorp, sen tåget över till Köpenhamn och därifrån fick det bli en taxi ut mot Frederiksberg. Fick stå ute och vänta en stund på att dörrarna skulle öppnas, fy vad kallt det var! Men 19.30 blev vi i alla fall insläppta och tog plats längst fram vid scenen.

Efter lite mer än en timmes väntan kom Coheed and Cambria in på scenen som var förband. Det är ett av Teds favoritband med så det var kul att just de var förband. De var helt okej, men tyckte inte att de kändes så samspelta. Kändes som att de stod och spelade lite var för sig, men det lät ju ändå bra! Det var lite tråkigt ljus också och emellanåt blev man bländad av lampor från scenen. Men det var kul att se dem också i alla fall. :)

Vid 22.00 började Deftones spela! Riktigt bra! Vilken energi sångaren har, for runt på scenen som en galning. :P De spelade 23 låtar. Jag är speciellt glad över att de spelade Birthmark, When Girls Telephone Boys och Risk. :)

Efter tredje låten hoppade Chino, sångaren, ut bland publiken i mitten. Där började han sjunga Elite. Sen kom han bort till oss också som stod lite längre till vänster, så vi fick tafsa på Chino alla tre, Tim, Ted och jag. :P Jag lyckades även få med mig ett plektrum hem som gitarristen kastade ut. :D

De spelade i nästan två timmar, så det var slut strax innan 00.00. Så då begav vi oss ut i kylan och försökte få tag på en taxi tillbaka till centralen, vilket inte var det lättaste! Där var många bilar men ingen ledig. Efter 30-40 minuter lyckades vi äntligen i alla fall, då var vi nästan sist kvar. Men hann med 01-tåget i alla fall och var hemma hos Tim strax efter 02.00. :)


Låtlista
Rocket skates
Around the fur
My own summer (shove it)
Be quiet and drive (far away)
Elite
Knife party
Digital bath
Diamond eyes
CMND/CTRL
Risk
Beauty school
Xerces
Prince
You've seen the butcher
Sextape
When girls telephone boys
Minerva
Passenger
Change (in the house of flies)

Extranummer
Birthmark
Engine no. 9
Root
7 words



Coheed and Cambria



Deftones




Coheed and Cambria - Here we are juggernaut


Deftones - Be quiet and drive (far away)


Deftones - Birthmark




Tim

Mm det var riktigt schyst! :D Lyssnar på Change just nu men ska sova! ;)

2010-11-28, 23:03:21
Ted

Superb konsert! en nice helg! ^^

Tack bror samt Emma! =)

2010-11-28, 23:11:16




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0