click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Du är så fin
2011-06-06, 22:15:58


Minisemestern har nått sitt slut, men vilka underbara dagar det har varit! Åkte upp till Göteborg i onsdags efter jobbet. Sen har det varit fullt upp varje dag! Åkte hem i morse och efter en lite dryg tågresa på fyra timmar kom jag hem till min olidligt varma lägenhet. Men här är om helgen:

I torsdags åkte vi in till stan en sväng. Gick på Nordstan en stund och sedan fikade vi på Café Garbo i Vasastaden. På kvällen köpte vi pizza från Jungfruplatsens pizzeria - godast! :)




I fredags tog vi buss och spårvagn bort till Botaniska trädgården, fint! Köpte glass och tog massa bilder. Hann dock inte vara där så länge för sedan var det dags att fixa mat och bege sig till Liseberg. Tog plats på första bänkraden vid Taubescenen där Anna Järvinen skulle spela klockan 19.00! Såg ju henne bara en vecka tidigare, men man kan inte få för mycket av Anna! Underbart var det! (Kommer ett eget inlägg om konserten!)




Efter konserten med Anna begav vi oss till Slottsskogen där Oskars arbetskamrater väntade. Satt i parken ett tag innan vi begav oss till Rio Rio, ett uteställe som låg på en båt. Där blev det lite dans och så! Kul att träffa hans trevliga kollegor!




I lördags var det Andra Långdagen. Det innebar massa folk och musik på Andra Långgatan. Det lät roligare än vad det var. Blev en sväng inom skivaffären där, sen begav vi oss vidare till Avenyn där jag blev bjuden på restaurang.




Efter restaurangbesöket tog vi spårvagnen ut til Saltholmen. Där klättrade vi högt upp bland klipporna. Hittade en trevlig liten plats med gräs där vi stannade en stund. Vacker utsikt. Lyckades ta oss ner också, köpte varsin glass innan spårvagnen tog oss tillbaka in till stan igen.




I går blev det en seg morgon. På eftermiddagen tog vi bussen till Gunnebo och Stensjön. Det var väldigt varmt, nästan jobbigt att gå. Men tog oss bort till Gunnebo slott där vi hamnade mitt i ett bröllop. Där fanns en stor trädgård runtom slottet så vi hittade en plats där vi låg och vilade ett tag. Hade med oss cupcakes, ballerinakex och persikor med som vi picknickade med. :)





Marie

Ja, en riktig minisemester ser det ut att ha varit Emma! Underbart väder också!

Vad var det jag sa om Anna, kände på mig att det skulle bli ett speciellt möte...

Härliga bilder!

2011-06-07, 13:13:36




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0