click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



No Lies, Just Love
2012-02-26, 21:06:41


Fin helg över. Haft Oskar här sedan i torsdags. Denna gången hade vi inga direkta planer, ändå gick tiden alldeles för fort och man hann inte med allt man ville göra.

I fredags hyrde vi en film, Attenberg, som verkade extremt dåligt (såg bara början). Kollade i stället på ett par avsnitt av Gynekologen i Askim.

I går var vi ute på fotorunda, en kall sådan! Efter det värmde vi oss inne på Tea Pot med lite kaffe/varm choklad och ingefärsäppelkaka. På kvällen var det Musik Special med Anna Järvinen, en hel timme med intervju och från hennes konsert på Inkonst förra året. (Oskar och jag stod ju längst fram där, så vi syntes lite i programmet.) Mycket trevligt! Sedan slötittade vi på Melodifestivalen medan vi spelade Wordfeud och QuizMe på telefonerna.

I dag var vi ute på fotorunda nummer två, inte mycket varmare, men solen sken i alla fall. Efter det hann vi bara med middag, sen skulle Oskar åka hem. Och nu är det snart en ny vecka att ta tag i.






Marie

Så mysigt ni har det, Du och Din Oskar!

Härligt att vara ute och fota, känns som våren är på väg...

Fina ni är på bilderna! OCH det ser ju riktigt mumsigt ut!

Kram, ses i morgon.

2012-02-26, 21:54:21
URL: http://marieclair.blogg.se/
Anna

Oh, vad härligt! Ni verkar ha haft det så mysigt, roligt att höra. Tea Pot blir man alltid lika glad av också :) Saknar dig snäset.

2012-02-29, 02:02:59




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0