click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Göteborg/Gunnebo
2012-07-03, 23:02:16


Nu är det semester för min del! De två första dagarna har varit väldigt fina, till och med vädret har varit riktigt underbart, speciellt i dag.
 
Åkte till Mölndal i fredags direkt efter jobbet. Och det regnade och regnade och regnade. I lördags var vi en sväng i Göteborg, gick på stan lite och firade semesterstarten med ett besök på Brasserie Lipp. I söndags var vi på IKEA i Kållered och på kvällen såg vi film, Stockholm Östra.
 
I går var vi i Göteborg igen och besökte Trädgårdsföreningen, ganska fint faktiskt. Sedan tog vi en fika i Haga. De söta små gråsparvarna var väldigt intresserade av våra kakor och fick smaka lite också. :) Efter fikat gick vi upp till Skansen Kronan, så fin utsikt därifrån. Kom hem ganska sent och satt och pysslade med bilderna från dagen resten av kvällen.
 
I dag var det riktigt härligt väder, sol och varmt! Tog bussen till Gunnebo slott och hade lite picknick där. Hoppas på fler sådana fina varma dagar framöver!
 
I morgon blir det tåget till Stockholm för några dagars semester där! Uppdatering kommer (antagligen) i slutet av veckan!
 




Marie

Åh, vad ni hittar på, så trevligt!!
Och så Stockholm, WOW!
Fina bilder!!!

Ha en fortsatt skön semester!!
kram
Marie

2012-07-04, 07:56:22
URL: http://marieclair.blogg.se




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0