click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Pink Rabbits
2013-08-05, 00:06:00


Borde sova, men en kort uppdatering får det bli först. Jobbat en vecka nu efter semestern, känns helt okej. Det var skönt att vara ledig, men det är finfint att få träffa sina arbetskamrater igen också! 
 
I veckan har Marie och Erling fått mig att ansöka om att bli blodgivare. Har tänkt på det innan, men jag är ju så rädd för nålar och blod. Var på Blodcentralen i fredags och fick ta ett blodprov och fylla i en hälsodeklaration. Hade ett Hb på 139, och man ska ha över 125 för att få lämna, alltså gott mått! Känns läskigt men samtidigt väldigt fint om man kan göra det. 
 
I fredagskväll kom Linnéa hit med kameran och vi var ute och roade oss en stund. Ska publicera någon bild från vår fotosession sen. 
 
I går var ingen bra dag direkt. Det kändes bara allmänt meningslöst och ensamt. Missade Anna Järvinen också som spelade på Äspöfestivalen, det var ju typ omöjligt att ta sig dit och hem. Typiskt när hon nu är här nere. 
 
I dag har det varit fint dock! Snabbvisist av Oscar med glass på tidiga eftermiddagen. Sedan hämtade Sofia upp mig och vi åkte till Österslöv för att ta oss ett dopp i sjön. Det var skönt! Sen blev det middag och massa musikspelande! Helt underbart!! ♥ (Christopher, jag är dig evigt tacksam för att du introducerade oss för varandra!)
 
Kommer snart fler inlägg och bilder, men nu lite sömn! God natt och hoppas ni har haft en fin helg! 
 
 




Marie

Ja du Emma, nu har du nästan jobbat i 2 veckor efter semestern!
Tiden går fort när man har roligt...😀

Bra jobbat med att bli blodigare, jag är stolt över oss!!

Kram

2013-08-07, 21:33:54
URL: http://marieclair.blogg.se
Marie

Blodgivare ska det stå naturligtvis!!! 😀😀😀

2013-08-07, 21:34:56




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0